Торино разнищи с 4:0 тима на Специя в среща от

...
Торино разнищи с 4:0 тима на Специя в среща от
Коментари Харесай

Торо разпука Специя, клубът на Петко Христов пред изпадане

Торино разнищи с 4:0 отбора на Специя в среща от предпоследния кръг в Серия " А ". По този метод " биковете " на Иван Юрич ускориха клуба на българския национал Петко Христов към изпадане от италианския хайлайф. Както е известно, юношата на Славия играе като преотстъпен във Венеция. Гостите от Пиемонт бяха по-добри през целия мач и справедливо си потеглиха с трите точки, които бяха мощно нужни на Специя.

Първият гол в мрежата на домакините падна в 24-ата минута. Вилфред Синго се оказа в рискова непосредственост до голлинията при безредие пред вратарското поле, а Пжемислав Вишневски имаше малшанса да прати топката в своята врата - 1:0 за Торо. Скоро по-късно Специя получи право да извърши дузпа, само че това беше единствено в началото. Централният нападател Мбала Нзола беше заловен за ръката от Алесандро Буонджорно и реферът Марко Гуида уточни бялата точка. След ревизиране на обстановката с VAR обаче съдийското решение беше анулирано поради игра с ръка малко по-рано на Емануел Джеси.

След почивката Торино реши нещата в границите на няколко минути. В 72-ата минута Самуеле Ричи порази мрежата с хубав удар с левия крайник от междинна отдалеченост. След 240 секунди Иван Илич плъзна топката по тревата и повиши на 3:0. Срещата към този момент се доиграваше, когато в добавеното време резервата Ян Карамо фиксира крайния резултат с удар в далечния ъгъл.

Така съставът на Леонардо Семпличи загуби доста значими точки в борбата за оставане в Серия " А ", като при победа на Верона над Емполи, футболистите на Специя ще се реалокират в алената зона, която праща към долната дивизия. В последния кръг тимът от Лигурия гостува на Рома, а Верона среща Милан на " Сан Сиро ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР