Торино пропусна да победи Салернитана като гост и взе само

...
Торино пропусна да победи Салернитана като гост и взе само
Коментари Харесай

Очоа спаси Салернитана от четвърта поредна загуба, Торо с ново равенство

Торино пропусна да победи Салернитана като посетител и взе единствено точка от дуела на „ Ареки “, който приключи 1:1. „ Биковете “ поведоха с 1:0 след гол на Антонио Санабрия (36`) и сътвориха още куп положения, само че положителните изяви на Гийермо Очоа оставаха домакините в мача. Тони Вилена (49`) изравни при започване на втората част. На два пъти гредите също помогнаха на тима на Салернитана, който прекъсна серията си от три следващи загуби. За Торино пък това бе трето поредно реми.

Очоа направи общо 16 спасявания в двата си мача за Салернитана досега.

Торо имаше голямо преимущество през първата част и единствено с помощта на Очоа домакините не губеха с победен резултат още до почивката. Стражът на Салернитана във втори следващ мач игра ослепително. След като в срещата с Милан направи цели девет спасявания, през днешния ден мексиканецът добави още пет единствено през първото полувреме, спасявайки удари на Зима, Радонич, Влашич, Войвода и Лукич. В края на полувремето пък изстрел с глава на Шуурс срещна гредата. Единственият, който съумя да преодолее Очоа, бе Антонио Санабрия, който в 36-ата минута откри резултата, откакто се хвърли на плонж и засече неспасяемо с глава центриране на Лазаро отдясно.

След това полувреме почитателите на Салернитана изпратиха любимците си с мощни освирквания.

За началото на втората част, която се забави с повече от 10 минути поради проблеми с ВАР, в игра за домакините се появи Пьонтек. Само три минути след подновяването на играта Салернитана изненадващо изравни резултата. Тони Вилена овладя към централната зона, напредна самичък и стреля от границата на наказателното поле, пращайки топката в близкия ъгъл на Ваня Миленкович-Савич.

„ Биковете “ започнаха много пасивно второто полувреме. Чак в 72-рата минута гостите стигнаха до опция да поведат още веднъж, само че за шести път Очоа избави тима си, откакто мазета доста рисков удар на Миранчук към далечния ъгъл. Гостите ускориха натиска в края. В 85-ата минута за повторно гредата избави Салертнитана. Този път това стана след удар на Рикардо Родригес, който още веднъж бе избит от Очоа, след което топката срещна и близкия непряк дирек.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР