Торино победи с 1:0 Интер у дома в мач от

...
Торино победи с 1:0 Интер у дома в мач от
Коментари Харесай

Торино успя да спре Интер

Торино победи с 1:0 Интер вкъщи в мач от 31-и кръг на Серия „ А “. Единственото попадение бе дело на Адем Ляич. Тази загуба не разреши на „ нерадзурите “ да се възползват от загубата на Рома от Фиорентина с 0:2 и да се изкачат на третото място.

Първата обстановката в дуела бе за тима на Интер, който в 5-ата минута насочи изстрел към вратата на Салваторе Сиригу посредством Антонио Кандрева, който не затрудни стража на домакините. Гостите дадоха отговор с две скоростни офанзиви, с които обаче бранителите на Интер съумяха да се оправят.

Домакините от Торино действаха по-добре и направиха няколко пропуща пред вратата на Интер, преди да се стигне до 36-ата минута. Тогава скоростна контраофанзива приключи с обмислен изстрел на Адем Ляич, който се бе озовал непокрит на втора греда – 1:0.

През второто полувреме Интер опита да наложи териториален напън и още в самото начало Марсело Брозович опита изстрел, който Сиригу улови без съществени проблеми. Торино отвръщаше на офанзивите с отлични контраатаки, само че гол не падна повече в нито една от двете порти.

Така Интер остана на четвъртото място с 59 точки, а третият Рома е с 60. Торино е на десетата позиция с 45.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР