Торино победи като гост Сампдория с 2:0 в мач от

...
Торино победи като гост Сампдория с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Торино не срещна проблеми с боксовата круша Сампдория

Торино победи като посетител Сампдория с 2:0 в мач от междинния 33-ти кръг на Серия " А ". Головете за " биковете " означиха Алесандро Буонджорно (31`) и Пиетро Пелегри (90+4`), които от самото начало бяха по-добрият тим на терена.

Торино поведе в 31-вата минута. Тогава Иван Илич центрира остро отляво, Алесандро Буонджорно изпревари стража на Сампдория Никола Раваля и вкара с глава за 0:1. Седем минути по-късно Антонио Санабрия пропусна да удвои след неакуратен удар с глава.

През втората част по-добрата игра на гостите продължи, само че те дълго време не успяваха да отбележат втори решителен гол. В последна сметка това се случи в даденото от съдията продължение на постоянното време, когато Мергим Войвода изведе резервата Пиетро Пелегри самичък против вратаря на Сампдория и той осъществя за крайното 0:2.

С успеха си Торино записа втора поредна победа като посетител и отборът на Иван Юрич най-малко краткотрайно се изкачи на 10-о място. Сампдория пък записа шести следващ мач без триумф и тимът остава твърдо финален в класирането, като напълно скоро ще загуби даже и теоретичните си шансове за оцеляване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР