Торино направи обрат от 0:2 до 3:2 срещу Сасуоло за

...
Торино направи обрат от 0:2 до 3:2 срещу Сасуоло за
Коментари Харесай

Торино направи невероятен обрат срещу Сасуоло

Торино направи поврат от 0:2 до 3:2 против Сасуоло за първия си домашен триумф от началото на сезона. Гостите си осигуриха удобен задатък от два гола още преди почивката с попаденията на Доменико Берарди, само че в последния четвърт час от дуела торинци направиха популярен поврат и се поздравиха с трите точки. След триумфа отборът, воден от Давиде Никола към този момент е с 23 точки и не е в зоната на изпадащите. Торино заема 17-ата позиция, до момента в който Саусоло е осми с 39 пункта.

Срещата стартира доста добре за гостите, които вкараха ранен гол, дело на Доменико Берарди. Той се разписа още в 6-ата минута за 1:0. Последва напън на „ биковете “, само че пропуски направиха Роландо Мандрагора и Томас Ринкон.

В 38-ата минута Сасуоло удвои задатъка си с помощта на второто попадение на Доменико Берарди. Крилото на гостите получи от Джереми Троян и прати топката в мрежата.

След почивката Торино се втурна в нахлуване и в 77-ата минута понижи изоставането си. Появилият се от аварийна пейка Симоне Дзадза се разписа. Четири минути преди приключването на постоянното време Мандрагора изравни. Той стигна пръв до избита топка от вратаря Андреа Консили, който парира удар от далечна отдалеченост.

Секунди по-късно Салваторе Сиригу направи ослепително избавяне след доста рисков шут на Педро Обианг.

В добавеното време на мача Дзадза донесе успеха на домакините, реализирайки за крайното 3:2. Нападателят засече с глава центриране отляво на Кристиан Асналди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР