Тори депутат отрича да е нарушавал правила, като е претендирал

...
Тори депутат отрича да е нарушавал правила, като е претендирал
Коментари Харесай

Тори депутат отрича да е нарушил правилата, като е претендирал за разходи за заговор с подложки за бира за събиране на данни на гласоподавателите

Тори народен представител отхвърля да е нарушавал правила, като е претендирал за разноски, с цел да помогне за събирането на данни на гласоподаватели за предизборната акция на Консервативната партия, може да бъде разкрито.

Дерек Томас е един от десетките тори, които са основали въпросници, анкети и петиции на своите уеб страници - улавяйки персонална информация от обществеността, която могат да употребяват, с цел да изтласкват рекламни акции в бъдеще.

p>

На депутатите е неразрешено да желаят разноски за сходни схеми. Но Mirror научи, че господин Томас е изискал £500 за разноски за печатане на подложки за бира, с цел да разпространява своите „ Pub Awards “.

Той помоли локалните поданици да посочат своя обичан пъб в неговия изборен регион Сейнт Айвс - с промоционалните подложки за бира, включващи връзка и QR код, насочващи пиещите към уеб страницата на неговата Консервативна партия. Номинациите за " премиите " завършиха през януари. До през днешния ден той не е оповестил спечелилия.

Г-н Томас твърди, че е из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР