Тори депутат, който каза, че е бил манипулиран“ да издаде

...
Тори депутат, който каза, че е бил манипулиран“ да издаде
Коментари Харесай

Тори депутат, който разкри телефонните номера на колегите си в секстинг скандала „Honeytrap“, напуска работа в комисия

Тори народен представител, който сподели, че е бил „ манипулиран “ да издаде телефонните номера на сътрудниците си в секстинг абсурда „ Honeytrap “, напусна своя комисионна работа.

Съобщава се, че Уилям Раг се е отдръпнал като заместник-председател на авторитетния Комитет от 1922 година на парламентарните депутати от торите. Очаква се той също по този начин да се отдръпна от поста ръководител на комисията по обществена администрация и конституционни въпроси, съгласно известията.

Метрополицията съобщи, че проверява известия за нежелани известия и голи фотоси, откакто беше обявено, че най-малко дузина мъже от политически кръгове, в това число депутати, ги бяха получили. Консервативният народен представител от Босуърт Люк Евънс твърди, че е бил жертва на „ кибер намигване “ и е бил членът, който първи е предизвестил полицията за казуса.

Г-н Wragg, който е народен представител от Hazel Grove в Голям Манчестър, предходната седмица призна, че е изпратил телефонните номера на сътрудниците си на мъж, с който е разговарял в приложението за гей запо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР