Тори депутат благодари на онези, които са спасили живота му,

...
Тори депутат благодари на онези, които са спасили живота му,
Коментари Харесай

Тори депутат Дийн Ръсел описва сърдечен удар на 47-годишна възраст в емоционална реч

Тори народен представител благодари на тези, които са избавили живота му, откакто е получил инфаркт в прочувствен миг на въпросите на министър-председателя.

Дийн Ръсел, 47, сподели, че " ненадейно " е получил инфаркт преди пет месеца и е тук едвам през днешния ден " с помощта на бързите дейности на незабавните служби на NHS ". Той насърчи обществеността „ да посети уеб страницата на British Heart Foundation, с цел да разбере ранните предупредителни знаци и да получи фантастични запаси “, ако се нуждае от тях.

Говорейки в Камарата на общините, депутатът от Уотфорд също благодари на фамилията и членовете на екипа си - някои от които бяха в галерията и следиха, до момента в който той приказва. Той им благодари за тяхната поддръжка и за това, че помогнаха „ да се уверя, че ще продължа да снабдявам за великите хора на Уотфорд “.

„ Неочаквано преди пет месеца получих инфаркт и с помощта на бързите дейности на службите за незабавна помощ на NHS беше породено рано, тъй че една интервенция на стент по-късно бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР