Торби с пари от чекмеджетата на властта се насочват към

...
Торби с пари от чекмеджетата на властта се насочват към
Коментари Харесай

Мая Манолова: Торби с пари от чекмеджетата на властта се насочват към ромските квартали

" Торби с пари от чекмеджетата на властта се насочват към ромските квартали в София, Пловдив и на други места, с цел да купуват гласове в последните три часа на изборния ден " - подобен сигнал са подали от " Изправи се! Мутри вън! " до Централната изборна комисия, прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, разгласи в изключително изказване във Facebook Мая Манолова.

" Нямаше пари за дребните компании, нямаше за децата, за майките, само че има за платен и за следен избор. Целта е наливане на гласове на ръководещите. Целта е воеводската патерица на властта да влезе вместо нас и в последните часове ще се опитат да потопят нашия резултат ", сподели Манолова.

По думите ѝ съгласно всички социологически проучвания " Изправи се! Мутри вън! " ще влезе в Народното събрание. " В последните часове ще се опитат да извърнат този тренд и да ни потопят. Целта е ясна - още веднъж да е същото ръководство ", добави Манолова, съгласно която за опълчване на това би трябвало да се гласоподава всеобщо.

Според нея ще бъде изработен опит и за подправяне на изборни протоколи и да не се регистрират гласове.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР