Топюристи ще дават безплатни консултации за казуси с земя в

...
Топюристи ще дават безплатни консултации за казуси с земя в
Коментари Харесай

Безплатно: Топюристи разплитат имотни казуси

Топюристи ще дават безвъзмездни съвещания за проблеми с земя в офисите на „ Агрион “ в цялата страна от 12 до 21 ноември.

От тях могат да се възползват притежатели на земи, наследници на ниви, както и всички, които желаят просто да схванат какъв брой костват техните терени, с цел да сключат преференциална договорка.

Експертите на „ Агрион “ ще ги чакат в основни регионални градове като Стара Загора, Хасково, Шумен, Варна, Русе, Бургас, Средец, Монтана, Плевен, София, Пловдив.

Първите срещи ще бъдат на 12 ноември в Стара Загора. На идващия ден експертите от „ Агрион “ ще бъдат в Хасково, а на 15-ти ноември – във Варна, Шумен и Русе. На 19-ти и 20 ноември специалистите ще дават съвещания в Бургас и Средец. На 21 ноември от безплатните препоръки на „ Агрион “ могат да се възползват живеещите във и към Монтана, Плевен, София и Пловдив.

„ От земята може да се печели и то добре. Често обаче наследниците са комплицирани от комплицираните правни проблеми и по тази причина не натрупат приход от нея. С безплатните правни препоръки желаеме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, с цел да могат притежателите да печелят от земеделските си земи, без да се постанова да заплащат за скъпи съвещания “, обявиха от „ Агрион “.

Наследствените връзки са най-честите проблеми, които позволяват юристите на „ Агрион “. Нивите, постоянно са разпокъсани сред десетки притежатели, които живеят в разнообразни градове и даже разнообразни страни. Експертите на „ Агрион “ намират решения на такива случаи, даже с по 30 притежателя от страната и чужбина.

Договорите за наем и аренда са различен тежък проблем. Собствениците постоянно не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, с цел да получат съответно възнаграждение за собствеността си. Тези, които желаят да прекратят досегашните си договори за аренда, могат да получат съвет по какъв начин да го създадат в офисите на „ Агрион “.

Хората постоянно желаят да схванат цената на земята си или да я продадат преференциално, бързо и без непотребна администрация. За тях, с изключение на с правни съвещания, „ Агрион “ е подготвена да спомага с инспекция на собствеността на парцелите, както и да направи безвъзмездна оценка на парцела.
"Агрион " е първата българска компания, която построи професионална верига от офиси на основни точки в страната и вкара нови стандарти в професионалното ръководство на аграрни активи.

Компанията подсигурява правилна цена за всеки терен, защото, за разлика от други, не употребява осреднени оценки, а работи по особено основан логаритъм, с разнообразни индикатори, който подсигурява прецизна оценка.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани експерти в покупко-продажбите със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един проблем – без значение дали е обвързван с покупко-продажба, отдаване чартърен или аренда на ниви.

Пълна информация за адресите на офисите на „ Агрион “ и графика за визити на специалистите можете да получите от уеб страницата на компанията - https://bit.ly/2pXNasX , от Facebook страницата на сдружението https://www.facebook.com/agrion.bg/q , както и от безплатния телефон 0800 111 66
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР