ТОПСПОРТ и представят епизод №23 на предаването Топ прогнози. Дебютното

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №23 на предаването Топ прогнози. Дебютното
Коментари Харесай

Стефан Яръмов в Топ прогнози: Пренебрегнах тези, които не обичат Гриша Ганчев... Футболът е диктатура, но трябва да има и морал!

ТОПСПОРТ и показват епизод №23 на предаването " Топ прогнози " . Дебютното ни издание за 2021 година, още веднъж ви подсигурява доста забавни моменти и любопитни посетители. Както знаете, първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -
 Снимка 512721
Източник:

Този петък наш специфичен посетител е един от най-изявените експерти в детско-юношеския футбол у нас - Стефан Яръмов .

Пред водещия Ивайло Димитров , той приказва по голям брой забавни тематики, свързани с развиването на младите гении у нас, интервала му в ЦСКА и по какъв начин е съумял да сътвори футболисти за над 35 млн. лв..
 Марк-Емилио Папазов пред
Марк-Емилио Папазов пред " Топ прогнози ": Не скърбя, че смених Левски с ЦСКА, головете против " сините " са най-сладки

Нападателят на ЦСКА бе посетител в предаването ни

" Имах много предложения от водещи клубове в България. Някои от тях ги подцених, тъй като те не обичаха моя някогашен шеф Гриша Ганчев . В живота с изключение на професионално израстване, би трябвало да има и морал. Г-н Ганчев е индивидът, спечелил най-вече от детско-юношески футбол и лансирането на млади футболисти. Сумите са над 35 млн. лв.!

Където и да погледна в тимовете от Първа и Втора лига, на всички места имам най-малко по един-двама някогашни футболисти . Най-скъпите играчи сега - Кирил Десподов, Антон Недялков и Кристиян Малинов, са израснали пред мен. Във футбола няма народна власт - той е тирания . Труд, ограничения и дисциплинираност!
 Снимка 512722
Източник:

Ако всичко в България е феърплей, ЦСКА може да се пребори за шампионската купа. Въвежда се ВАР и би трябвало да ви кажа, че съдията би трябвало да бъде доста несръчен или подкупен, с цел да позволява фрапантни неточности. С идването на Бруно Акрапович, " армейската " дисциплинираност ще се заздрави и имат шансове за купа и Купа.
 Тити Папазов в
Тити Папазов в " Топ прогнози " за дербито с ЦСКА, новия спонсор, трансфер на Робърта и доверието към Славиша

Съсобственикът на " сините " и треньор на Левски Лукойкл бе посетител в предаването ни

Недялков и Десподов са като мои деца . Израснаха пред очите ми, към този момент са мъже и не мога да разясня прекосяването им в Лудогорец. Разбирам и почитателите на ЦСКА . Те са доста чувствителни. Безмилостни са към предателите . Дали са такива, или не, това си преценя " алената " общественост ", съобщи нашият специфичен посетител.

А каква е повода за раздялата с ЦСКА, неговата визия за бъдещето на българския футбол и многото чужденци ли са единственият проблем за налагането на родни гении, научете в прикаченото видео от епизод №23 на " Топ прогнози ".
 Стефан Яръмов и Никола Дърпатов посетители в предаването
Стефан Яръмов и Никола Дърпатов посетители в предаването " Топ прогнози "

Предположенията си за петте дербита в Европа даде сътрудника публицист Никола Дърпатов

Във втората част на " Топ прогнози " , в студиото си приветствахме Никола Дърпатов . Колегата публицист даде своите експертни прогнози за петте най-интересни срещи от Европа през този уикенд.
 Снимка 512735
Източник:

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник )











Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 6 януари (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите
 Никола Генов от Тръст
Никола Генов от Тръст " Синя България " за почитателите на ЦСКА: Може да имат вяра и в това, че Бил Гейтс ни чипира посредством 5G

" На този стадий съм сдържан черноглед за бъдещето на Левски "

Партньорите ни от оферират месец на спортното многообразие през януари! Ще имате изключителната опция да избирате от редица специфични оферти, свързани с разнообразни спортове. Волейбол, футбол, зимни спортове, хандбал и баскетбол, ще донесат спомагателни бонуси и благоприятни условия за потребителите на платформата .
 Снимка 512723
Източник:

Абонирайте се за канала на Topsport.bg в , където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ Прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!
 Ивайло Петров-Пифа в
Ивайло Петров-Пифа в " Топ прогнози ": ЦСКА е доста по-добър тим от този в Разград и един " наследник ", от покрайнините на София!

" Стойчо Стоилов милее и желае най-хубавото за клуба "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР