Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е най-добрият сред нападателите във

...
Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е най-добрият сред нападателите във
Коментари Харесай

Кешеру сбори конкуренцията при тараните във 2-ия кръг

Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е най-хубавият измежду нападателите във втория кръг на efbet Лига. Това демонстрира класацията в предаването "Героите на кръга " по DIEMA SPORT, което заключи представянето на играчите.

Румънецът наниза две попадения в мрежата на Берое, като показателят на представянето му е 7.86. Освен двата гола, той насочи общо четири точни удара, а към тях добави и един неакуратен, както и 12 точни подавания.

Кешеру изпревари съотборника си Жоржиньо, чийто показател беше 7.35. Той също се отличи с две попадения, осъществени от единствените му два удара към вратата. Националът на Гвинея-Бисау се отличи и с една асистенция в мача.

На трето място остана още един състезател от мача межд Лудогорец и Берое. Това е новото попълнение на старозагорци Зоран Йосипович, който също вкара две попадения, насочи 3 удара и събра показател от 6.18.

На четвъртата позиция остана още един състезател от този мач - Рубен Бригидо от "беройци ". Португалецът събра показател от 5.61, въпреки да не записа попадение. На последната пета позиция е Флорент Боджадж от Етър с показател от 4.62.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР