Топплувецът ни Антъни Иванов се оплака от целенасочени атаки към

...
Топплувецът ни Антъни Иванов се оплака от целенасочени атаки към
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Аз съм като Роналдо, храня се с хейт

Топплувецът ни Антъни Иванов се оплака от целенасочени офанзиви към него, които са го извадили от басейна за 4 месеца.

Един от най-хубавите български плувци разкри пред bTV, че не е упражнявал от международното състезание през декември поради " мизерии, които ми вършиха ".

Днес той се включи в държавното състезание, от което би могъл да получи квота за идващото международно състезание и олимпийските игри. От идването си в България той два пъти е издирван за допинг проби.

" Ще се опитам да стана първенец на България. От международното състезание не съм упражнявал, имах проблеми. Но все пак, мисля, че мога да взема квота за олимпиадата в Париж. Има време да вляза във форма. Аз съм задоволително надарен и сръчен играч, с цел да се оправя ", разяснява 23-годишният търновец.

Той се надява да се разбере с федерация за контракт, като диалозите по тематиката предстоят.

" Аз съм доста значима част от тима, както и за по-младите състезатели. Пример съм за тях. Ако ме изхвърлят от плуването, няма да подейства добре на целия спорт. Събудиха ме - I`m Back, както споделя Майкъл Джордан. Ако желая мога да плавам и до олимпиадата 2032 година, няма кой да ме спре. Имам кулоар, в който различен не може да ми повлияе, добави Антъни, а по адрес на злобарите сподели:

“Да са живи и здрави! Това единствено ме стимулира. Много обичам да ми споделят, че не мога да направя нещо. Прочетох доста неща - че не съм най-хубавият, че повече няма да ме бъде. Аз съм като Роналдо, храня се с това. Той е моят кумир ”.

btvsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР