Топплувецът ни Антъни Иванов обжалва чрез своя юридически съветник Георги

...
Топплувецът ни Антъни Иванов обжалва чрез своя юридически съветник Георги
Коментари Харесай

Спряха наказанието на Антъни Иванов с жалба

Топплувецът ни Антъни Иванов апелира посредством своя юридически консултант Георги Градев решението на управителния съвет на Българската федерация плувни спортове за отнемане от спортни права за 3 години и санкция от 2000 лв..

Жалбата е заведена в Административния съд - София - град. Съгласно член 166 от Административнопроцесуалния кодекс това автоматизирано значи прекъсване на осъществяването на административния акт, а точно наказването на Антъни.

Управата на плувната ни федерация взе решението за него поради серия медийни изяви на Иванов, в които посредством “неверни изказвания, клюки, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, обособени състезатели, треньори, членове на управителния съвет на централата, по този начин и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта (ММС), Българския олимпийски комитет (БОК) и Антидопинговия център ”.

Антъни е в режим на обжалване и на потвърждаването на наказването му от Спортния трибунал в Лозана посредством швейцарски федерален съд. Санкцията е прекъсване на правата за 2 година поради това, че не е бил открит на посочен адрес за неочаквана допинг инспекция 3 пъти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР