Топмоделката стъпва на европейския пазар с козметика и добавки с

...
Топмоделката стъпва на европейския пазар с козметика и добавки с
Коментари Харесай

Цеци Красимирова влиза във фармацевтичния бизнес

Топмоделката стъпва на европейския пазар с козметика и добавки с марихуана

Цеци Красимирова стартира бизнес от пролетта на идната година в областта на фармацевтиката, написа Галерия. Брандът й ще се споделя „ Ацема “ и ще предлага артикули за коса и лице и хранителни добавки за проблеми със съня и болки по време на цикъл при дамите.

Козметиката ще съдържа канабидиол, което е измежду основните химични съставки, съдържащи се в марихуаната.

Продуктите ще се създават в лаборатория в завода, който тя откри преди време в Барселона. Той е част от могъщата империя на брачна половинка й, която се занимава с произвеждане на органични аграрни торове и марихуана за медицински цели, като годишният оборот на компанията му е над 110 милиона $ .

Роденият в Илинойс предприемач настойчиво популяризира продукцията си в Инстаграм, като постоянно театралничи с джойнт в ръка. Затова е прочут и с прякора си Краля на марихуаната .

Това е първият им цех за произвеждане на органични аграрни торове от ново потомство, оборудван с най-новите машини, като инвестицията е сериозна и е за милиони.

Сега за новия си план с добавки и козметика се допитва до квалифицирани химици и биолози и със международен италиански професор. Продуктите ще се продават онлайн, като ще има и контракти с аптеки. Те ще са предопределени за Европа, като към този момент има голям интерес от страна на Германия, Швейцария и Чехия . Брандът ще стъпи и на българския пазар и хубавицата възнамерява да предложения някоя международна звезда особено за откриването.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР