Топмоделът Мила, която е дъщеря на лидера на СДС Румен

...
Топмоделът Мила, която е дъщеря на лидера на СДС Румен
Коментари Харесай

Дъщерята на наш депутат грейна на корица, плени Бекъм СНИМКИ

Топмоделът Мила, която е щерка на водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов, украси главната корица на португалския Vogue и по този начин стана първата българка върху съществена корица на най-престижното фешън списание. Vogue Portugal е в Топ 10 в международната ранглиста на изданията, само че минава за най-креативното с нетрадиционните си корици.

Г-ца Христова от дълго време е пробила като международен модел, само че с Vogue, тя съумя да направи „ огромен шлем “ от начални страници на списания – Harper’s Bazaar, Elle, Numero, L’ Officiel.

Самата Мила е повече от щастлива от огромния авторитет да бъде №1 на сходно влиятелно издание, с нея са горди и родителите й и изключително майка й - Жана.



„ За фотосите във Vogue пристигна да ме вземе лимузина от старинната част на Лисабон в 7 сутринта. Пристигнахме в Синтра, луксозна околност със старинни здания и народен парк. Изгревът беше зрелищно хубав “, спомня си предисторията, като в приказка Мила.

За влиятелната фотосесия, момичето е било квалифицирано от 11-членен екип. " Само гримът и прическата лишиха четири часа. Най-трудно се оправиха с косата ми, тъй като стилистът изискваше тя да има необикновена форма. Визията ми беше тотално друга от всичко, което съм снимала досега – с галактически детайли. ", споделя Мила пред Епицентър.

Красавицата е сменила 10 разнообразни тоалета на фона на пейзажи от скали и звезди, като в Космоса. Снимачният й ден е траял към 10 часа, в опити с прожектори и естествена светлина.



След фотосесията отидохме до редакцията на Vogue, където бях топло посрещната от основни редактор София Лукас, с която имахме доста стойностен диалог. Редакцията на списанието в Лисабон е в старинна сауна. Съхранили са доста детайли от стъкло и елементи от остарял басейн. Доста разчупен вътрешен дизайн “, споделя Мила по какъв начин се е случил огромния пробив.

Моделът е първата българка с два излъчени кино лентата по паметната за света на модата Fashion TV. Тя е и единствената до в този момент, участвала на празненството на Елтън Джон за Оскарите през 2019 година.

Красавицата стартира кариерата си на модел едвам откакто получава солидно обучение в Лондон. Г-ца Христова приключва Lancing College, частно учебно заведение в Топ 15 на най-хубавите в Англия.

В нейния клас учи синът на легендата Дейвид Гилмор от Pink Floyd. Фактът, че е изучавала драма, и даже е държала матура по спектакъл, доста й оказва помощ както в изявите на подиума, по този начин и за филмите, в които се снима.

Наградите по снимка, които печели, пък я карат да се усеща еднообразно добре и пред, и зад камерата, а положителният испански й оказва помощ в работата съвсем толкоз колкото безупречният британски.
Освен това тя е е бакалавър по медия, пиар и културология от London University of the arts и магистър по стратегически маркетинг от London school of business and finance.

Комбинацията от хубост, разум и кариера й отваря вратите за най-престижните частни клубове в света - Loulou`s и Arts в Лондон, където за участие се чака с години даже от милиардери, а Мила е пълновръстен член и на двата.

Дъщерята на Румен Христов познава персонално Дейвид Бекъм, с който се срещнала на празненство на списание Love. Тя била извънредно очарована от непринудения метод, по който са си поговорили.

След като бе на корицата на Numero през септември, дизайнерът Филип Плейн качи фотографията й на персоналния си профил в Instagram. Мила има контракти с организации в Европа, Канада, Англия, Дубай, Южна Африка.
Свързани вести Пловдивски модел се забавлява с топдиджей в Дубай NOVA хвърля другоземен модел против Натали Трифонова Пищен модел се разноски по еротично долни дрехи по улицата, глобиха я ВИДЕО/СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР