Топмоделът Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я

...
Топмоделът Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я
Коментари Харесай

Бела Хадид победи порока - спря алкохола

Топмоделът Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я е предиздвикала да спре да пие преди шест месеца.

" Пила съм много. Обичах доста алкохола и стигнах до такава степен, че даже започнах да анулирам вечери на открито, тъй като усещах, че няма да мога да се управлявам ", показа 25-годишната хубавица пред InStyle.
Лео и Бела Хадид са гаджета?
Според слуховете, които вървят от няколко дни, Бела Хадид и Леонардо ди Каприо са дружно. И двамата сега са в Южна Франция по случ...
Прочети повече
Хадид сподели, че за нея е станало доста по-трудно „ да обръща чашките ", откакто доктор ѝ посочил сканирани фотоси, разкриващи въздействието на алкохола върху мозъка. Тя съобщи пред изданието, че възнамерява да остане трезва в обозримо бъдеще.

Хадид разкри в пост в Instagram, че е страдала от „ рискова меланхолия и тревога ".

" Социалната ми тревога беше нещо, което постепенно се прокрадваше в мен, до момента в който навлизах в двадесетте си години. Ставаше ми все по-трудно да излизам, без да изпия едно пиво, с цел да успокоя нервите си, което ме караше да не желая да излизам въобще, тъй че просто изпадах в хибернация сред работните си задължения ", изясни тя, написа БГНЕС.

През 2014 година Бела е задържана за шофиране в нетрезво положение, като наказването е шест месеца пробация, 25 часа полагане на общественополезен труд и 20 часа посещаване на срещите на Анонимните алкохолици, само че решението да спре алкохола идва едвам през предходната година.
Бела Хадид: Аз съм горда мюсюлманка
Супермоделът Бела Хадид призна, че се усеща горда да бъде мюсюлманка. Манекенката, чийто татко Мохамед Хадид идва на 14 години в С...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР