Топлото време удължи дните, прекарани край откритите басейни в Пловдивска

...
Топлото време удължи дните, прекарани край откритите басейни в Пловдивска
Коментари Харесай

Последните топли дни напълниха плажовете в Пловдивско

Топлото време удължи дните, прекарани край откритите басейни в Пловдивска област. Последните топли есенни дни изпълниха плажовете. Много панагюрци отидоха през вчерашния ден на плаж в близкото село Баня. Селото на именития поп Грую се води планинско и все пак времето е отлично и доста прелестно, написа " Марица ". В края на октомври мястото си остава обичано за феновете на водата и слънчевите бани.

В хисарското село Баня комплекс Царска баня също се оказа цялостен. Почиващите се трупаха към басейна и се любуваха на последните слънчеви лъчи.

Прогнозите за топъл уикенд изпълниха още през вчерашния ден огромна част и от хижите и къщите за посетители в Родопската яка край Пловдив. Планината освен е пъстра и красива, само че ще бъде и топла през този уикенд. Хижата на Върховръх работи и очакваше групи, които още по обяд превзеха поляната.

Не е за поверие, че другата седмица взимаме чадърите, разясниха някои от отдъхващите край басейните и в планината.

Междувременно стана ясно, че всички туристи, които са създали резервация отвън най-активните месеци, ще получат късмет да вземат участие в лотария за отмора, разгласи министърът на туризма Николина Ангелкова. Инициативата е част от акцията „ Неочаквана почивка “, която министерството прави взаимно с сектора. Предвижда се на инцидентен принцип да бъдат раздадени 30 почивки.

Целта на акцията е да се насърчи вътрешният туризъм. Желаещите да се включат в томболата би трябвало да се записват до среднощ на 10.12.2017 година Участниците е належащо да потвърдят своя резервация за най-малко 3 нощувки, както и да посочат информация къде и по кое време е непокътнатата от тях отмора. Хората, резервирали по-кратки ваканции, не могат да се включат в томболата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР