Tоплото време най-после е факт, което означава, че е време

...
Tоплото време най-после е факт, което означава, че е време
Коментари Харесай

Най-горещите модни тенденции това лято, отразени от GLAMI, в модното им проучване

Tоплото време най-сетне е реалност, което значи, че е време да сменим палтата и ботушите с тениски и къси панталони. Лятото на 2022 година е дълго чакано за европейците, защото е първото лято без ограничавания от съвсем три години. Много клиенти към този момент харчат пари за новия сезон и не пестят средства за съвременни тоалети и плажно облекло. Това ясно се вижда от стилното изследване на, водеща европейска платформа за извършване на покупки на облекла онлайн, извършено в девет европейски страни.

Въпреки че доста от нас се завръщат в офиса, наподобява, че комфортните облекла, които преобладаваха по време на работата от у дома, не престават да бъдат избор номер 1 на потребителите в Европа. Вижте най-горещите фешън трендове това лято, отразени от !

Шопингът за летни облекла е в разгара си

За в никакъв случай не е загадка, че българите обичат лятото, а изключително че българките обичат да си купуват летни облекла. Затова, не е изненада, че множеството интервюирани българки към този момент са почнали да пазарят летни тоалети. Топлите дни започнаха относително рано в България тази година, по тази причина цели 35 % са почнали да пазарят още през април, до момента в който останалите 24% са чакали до май. Оказва се, че единствено едвам 4% ще изчакат да пристигна юни, с цел да си търсят летни фешън придобивки.

Цветовете на това лято са пастелни

В днешно време, от ден на ден дами избират меките и неутрални тонове за топлите дни, спрямо ярките цветове, известни през миналите сезони. 50 % от интервюираните дами избират пастелни цветове като бяло , бежово, меки нюанси на синьо, розово, зелено и жълто за тоалетите си това лято, последвани от други 32 %, които декларират, че избират ярки цветове.

Знаете ли че?
Според отговорите на стилното изследване на, множеството българки имат 2-3 бански , които носят по разнообразни мотиви (69% от интервюираните жени).

Удобството е от основно значение

Едно е несъмнено – хората през днешния ден избират комфорта повече от всеки път. Жените заобикалят да носят високи токчета - 53% от участвалите декларират, че носят токчета доста рядко, единствено няколко пъти в годината за специфични мотиви, а 16% споделят, че въобще не носят токчета. Повечето интервюирани дами търсят спортни и комфортни тоалети освен в всекидневието си (74%), само че и по време на отмора (65%).

Изборът на мъжете също е в интерес на комфорта - 90% избират да носят комфортни тениски, къси панталони, маратонки и така нататък по време на летните си ваканции и имат доста дребен интерес към елегантните облекла.

Все отново, може би има късмет елегантността да се върне на мода, защото 33% от интервюираните дами търсят елегантни дрехи за лятото.

Българските мъже също вървят на отмора с непотребен багаж

Слагането на непотребен багаж в куфарите за лятна отмора се смята за женска линия, само че се оказва, че мъжете също не са ваксинирани към неправилното обмисляне. 42% от мъжете, взели участие в стилното изследване на настояват, че са склонни да поставят прекалено много облекла в багажа си, които в последна сметка не носят, тъкмо както вършат и 62% от интервюираните дами.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР