„Топлофикация Враца продължава активната си кампания за информираме на клиентите

...
„Топлофикация Враца продължава активната си кампания за информираме на клиентите
Коментари Харесай

Врачанската топлофикация: Дистанционният реален отчет е по-изгоден от прогнозния

„ Топлофикация Враца " продължава дейната си акция за осведомяваме на клиентите за наложителното прекосяване към отдалеченото месечно отчитане на силата. С подмяната на самостоятелните топломери и водомери за топла вода с новите устройства с опция за снемане на показанията от разстояние, потребителите са осведомени всеки месец за количеството потребена сила гореща вода. С модерния способ за доклад на показанията клиентите няма да получават изравнителни сметки след края на зимния сезон. Затова предприятието още един път предлага на крайните консуматори да изберат преимуществата на отдалеченото отчитане, при което фактурите се сформират на база действителните показания, а не по прогноза по отношение на предишен интервал. ", оповестяват от " Топлофикация Враца ".

" За прекосяване към доклада от разстояние в етажна благосъстоятелност е нужно решение на общото заседание, което се подава при съответната компания за дялово систематизиране, обслужваща постройката. ", прецизират от сдружението.

От " Топлофикация Враца " показват, че с новите уреди, клиентите не би трябвало да обезпечават достъп на топлинния счетоводител за осъществяване на доклад след края на отоплителния сезон.

" Досега потребителите наложително се постановяваше да чакат инкасаторите на една от двете дати, избрани от топлинните счетоводители. Клиентите, които са избрали отдалечен доклад, не е належащо да подхващат никакви дейности, тъй като снемането на самостоятелните показания се прави автоматизирано. ", декларират от предприятието.

" Сред безспорните преимущества на новата технология за засичане на показанията е и намаляването на опцията за непозволено потребление на топлоенергия. Навреме се откриват и повредите по уредите. Устройствата се оферират с гаранция, в чийто интервал е обезпечена техническа поддръжка при избрани повреди. ", допълват от сдружението. От " Топлофикация Враца " разясниха, че все още над половината от техните клиенти употребяват отдалечен доклад.

" В осъществяване на рекомендациите на здравните управляващи, още веднъж съветваме потребителите да изберат онлайн услугите, които в огромна степен могат да отстраняват нуждата от персонално посещаване в паричните салони и центъра за работа с клиенти. ", декларират от сдружението. На първо място " Топлофикация Враца " предлага да се употребява безкасовите способи за инспекция и заплащане на употребявана топлоенергия.

" С позвъняване на националния телефонен номер 0700 89 032 потребителите могат да се свържат с нас по всички въпроси, свързани с услугите, които предлагаме или да подават сигнал при проблем. При повреда или осъществяване на действия по вътрешните отоплителни съоръжения клиентите бързо и елементарно ще получат нужното подпомагане ", припомнят от сдружението. Оттам прецизират, че в случай че казусът възникне в извънработно време или през почивните дни, потребителите могат да се извърнат към Аварийна работа.

" Обаждайки се на 0700 89 032, клиентите могат да получат настояща информация и за техните фактури, за методите и местата за заплащане, за промоции и стратегии за насърчаване на лоялните клиенти, за присъединение към топлопреносната мрежа. При въпрос от страна на клиентите, който изисква детайлна информация или инспекция, изпращаме запитването до нашите отдели за мнение. След като съберем всички нужни данни, осведомяваме клиента за резултата. ", обясниха още от сдружението.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР