Топлофикация София започва поетапното пускане на отопление в столицата.Това ще

...
Топлофикация София започва поетапното пускане на отопление в столицата.Това ще
Коментари Харесай

Топлофикация пуска парното в София - Булевард България

" Топлофикация София " стартира поетапното стартиране на отопление в столицата.

Това ще стане от понеделник, 21 октомври, като преди всичко ще бъдат включени учебни заведения, детски градини и здравни заведения, а по-късно и административните и жилищни здания.

Дружеството припомня на клиентите си да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране.

В случай че екранът им е загаснал, би трябвало неотложно да се потърси подпомагане от обслужващата компания – топлинен счетоводител.

Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.

Хората, които желаят да отсрочат включването на парното за по-късен стадий, имат право да подадат заявление и подписано решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност в съответния топлорайон.

Допълнителна информация по отношение на началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на цифровите осведомителни канали на сдружението.

Началото на отоплителния сезон пристигна няколко седмици откакто държавната " Булгаргаз " запорира сметка на общинското сдружение поради необслужван дълг, повишен до 850 млн. лева Това е към половината от всички отговорности на " Топлофикация София ". Сметката беше освободена от запор след внасянето на 10 млн. лева към доставчика на гориво.

По мащабите на произвеждане и периметъра на обслужване „ Топлофикация София ” EАД е най-голямото сдружение в страната и на Балканския полуостров, само че е в тежко финансово положение от десетилетия.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР