Топлофикация София стартира от 21.10.2024 г. поетапно пускане на отоплението

...
Топлофикация София стартира от 21.10.2024 г. поетапно пускане на отоплението
Коментари Харесай

От утре пускат парното в София

Топлофикация София започва от 21.10.2024 година поетапно стартиране на отоплението в столицата.

От 21.10.2024 година (понеделник) поетапно ще стартира подаването на топлинна сила към клиентите на сдружението, като първо ще бъдат топлозахранени учебни заведения, детски градинии здравни заведения, а по-късно и административните и жилищни здания.

От сдружението напомнят на своите клиенти да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела след стартиране на отоплението, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, клиентите би трябвало неотложно да потърсят подпомагане от обслужващата ги компания – топлинен счетоводител.

Важно е преди стартирането на отоплението клиентите да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.

„ Топлофикация София ” ЕАД дава опция на клиентите, които заради някакви аргументи желаят включване на отоплението в постройката на по-късен стадий, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност.

Допълнителна информация по отношение на началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на цифровите осведомителни канали на сдружението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР