"Топлофикация София" ЕАД има готовност незабавно да пристъпи към общото

...
"Топлофикация София" ЕАД има готовност незабавно да пристъпи към общото
Коментари Харесай

Обявиха кога се очаква да бъде спряно парното в София

"Топлофикация София " ЕАД има подготвеност неотложно да пристъпи към общото прекъсване на отоплението в столицата, откакто бъдат изпълнени нормативно изискваните условия - три поредни дни със средноденонощна температура над плюс 12 градуса и прогноза за трайно стопляне на времето. Към днешна дата тези условия към момента не са изпълнени, още повече, че в идващите два дни следва захлаждане, оповестиха от "Топлофикация София ".

Дружеството следи непрекъснато прогнозата за времето, която получава от Национален институт по метеорология и хидрология. Съгласно предвижданията на метеоролозите, директно след великденските празници ще бъдат изпълнени нормативните условия, с цел да стартира общото прекъсване на отоплението в столицата.

"Топлофикация " регистрира по-малко платени сметки през март

Клиентите в постройка - етажна благосъстоятелност имат опция по решение на Общото заседание да изискат по-ранно изключване на отоплението. В този случай домоуправителят или упълномощеното лице следва да подаде в сдружението заявление и да приложи решението. Заявленията се одобряват и на имейлите за клиенти на сдружението [email protected] и [email protected]. Заявката ще бъде изпълнена в границите на един работен ден. Досега 4 здания са поискали предварително прекъсване на отоплението, се показва още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР