Топлофикация Русе напомня на всички свои клиенти, че програмата Изряден

...
Топлофикация Русе напомня на всички свои клиенти, че програмата Изряден
Коментари Харесай

Максимална цена от 12,50 лева без ДДС за кубик топла вода предлага Топлофикация Русе

Топлофикация Русе припомня на всички свои клиенти, че програмата „ Изряден клиент “ е в действие и сигурно изискванията по нея няма да бъдат изменени най-малко доникъде на идната година, когато е краят на регулаторния интервал.

„ Всеки клиент, който е извършил изискванията, заложени в програмата „ Изряден клиент “, получава пределна цена за битова гореща вода до 12,50 лв. без Данък добавена стойност за всеки нужен и регистриран кубик. Това значи, че в случай че за Вашата абонатна станция топлинният счетоводител е калкулирал по-висока сума от 12,50 лв. без Данък добавена стойност за всеки кубик подгрята вода, то ще Ви бъдат начислени 12,50 лв. без Данък добавена стойност за всеки нужен и регистриран кубик и нито стотинка повече. “ изясни инж. Севдалин Желев изпълнителен шеф на Топлофикация Русе.

Експертът изясни, че в случай че калкулираната сума за съответната абонатна станция за затопляне на 1 кубик битова гореща вода е по-ниска от 12,50 лв. без Данък добавена стойност, то в сметката на клиента ще бъде начислена действителната цена.

„ Въведената пределна цена за битова гореща вода е част от корпоративната обществена отговорност на Топлофикация Русе и е с грижа за русенци. “ съобщи инж. Севдалин Желев.

В програмата „ Изряден клиент “ вземат участие всички клиенти на Топлофикация Русе, употребяващи топлинна сила за битови и небитови потребности, които са изпълнили 3 условия:

Нямат просрочени, правосъдни или присъдени отговорности към “Топлофикация Русе ” АД и сдружението за топлинно счетоводство, което обслужва техния парцел, към месеца, за който се издава фактурата.

Всички самостоятелни уреди за дялово систематизиране в парцела са минали метрологична инспекция и са изпълнени в период всички получени наставления.

Осигуряват ежемесечен доклад на уредите за дялово систематизиране на своя топлинен счетоводител посредством образен или отдалечен доклад. Условието се признава и при оповестена опция за даване на отчетни данни посредством интернет уеб страницата на Топлофикация Русе.

Изпълнителният шеф на сдружението посочи, че по програмата „ Изряден клиент “ не се ползва отстъпка за сила от отоплителните тела, сила отдадена от сградната апаратура и силата от отоплителните тела в общите елементи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР