Топлофикациите ще връщат пари, чрез удържане от сметката. Това се

...
Топлофикациите ще връщат пари, чрез удържане от сметката. Това се
Коментари Харесай

Трайчо Трайков за цените на парното и топлата вода: Имахме класически случай на развален телефон

Топлофикациите ще връщат пари, посредством удържане от сметката. Това се очакваше да стане, откакто „ Булгаргаз “ понижи цените. Имахме типичен случай на негоден телефон. Това съобщи някогашният министър на стопанската система и енергетиката Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко в предаването "Лице в лице " по БТВ.

„ Оказва се, че КЕВР са създали планирана цена за дълъг интервал на време “, добави той.

Влиза в действие новата цена на газа

„ Нормалната логичност е понижението да е към 20%. Обикновено окончателните решения са в интерес на потребителя “, уточни Трайков.

„ Цената на газа дава отговор за 60% от цената на топлинната сила. Дали понижението ще е с 24% или повече, регулаторът е в правото си да реши. Решението не сме го видели към момента, всичко това бяха прогнози “, съобщи някогашният министър на стопанската система и енергетиката.

Той разяснява и тематиката страната да стане състезател на пазара на горива. Според него е едва евентуално страната да стане огромен състезател на пазара.

„ Държавата би трябвало да стане по-добра от международните водачи, а това допуска, че може да се намеси и в други браншове. Ако не е толкоз ефикасна, колкото водачите на пазара, то тя ще губи “, предвижда Трайков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР