Топло, но дъждовно щее времето днес, сочи прогнозата на синоптичката

...
Топло, но дъждовно щее времето днес, сочи прогнозата на синоптичката
Коментари Харесай

Топло, но дъждовно щее времето днес

Топло, само че дъждовно щее времето през днешния ден, сочи прогнозата на синоптичката на " България он Еър " Ивана Дилова.

Минималните температури ще бъдат от 4 до 9 градуса. Денят ще стартира със забележителна облачност над страната и дъждове над централните и източни региони. Преди обед преваляванията последователно ще стопират и облаците от запад на изток ще понижават. Следобед ще има слънчеви часове, като късно следобяд още веднъж ще се заоблачи.

След среднощ в региона на Сандански ще превали. Вятърът ще бъде слаб със скорост до 20 км/ч от запад-югозапад. Максималните температури в обитаемоте места ще са от 11 до 19 градуса, в региона на Русе до 20 градуса, а по Черноморието градусите ще стигат до 14.

Над планините ще има раздрана облачност, следобяд ще бъде облачно, върховете и билата ще бъдат в облаци. Вятърът по високите елементи над 2200 м ще бъде сдържан от югозапад със скорост до 30 км/ч. Максимални температури за деня над 2500 м височина - към 0 до 2 градуса, а на 1500 м - към 7-8.

В четвъртък ще премине бързо атмосферно разстройване, ще прегърми в региона на Сандански и в Странджа. В петък се чака нова облачна вълна от запад, само че ще остане без превалявания. В събота и в неделя сензитивно ще се затопли с температури минаващи 20 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР