Топло море и хубаво време обещават синоптиците през септември, а

...
Топло море и хубаво време обещават синоптиците през септември, а
Коментари Харесай

Цените по морето се сриват главоломно! Вижте офертите

Топло море и хубаво време дават обещание синоптиците през септември, а офертите стават по-изгодни. Още от 20-и август по хотелите започнаха понижения.

В Слънчев бряг цените падат с 20-25%. На първа линия до плажа може да се нощува против 140-180 лева От 15-и септември цените слизат с още 20 на 100. В комплекса сега нощувка с ол инклузив и басейн е 36 лева, написа " Труд ".

Нощувка с 10 лв. от горната страна може да се откри в различен хотел – с басейн и ол инклузив. 26 евро, само че без закуска предлага друга оферта.

В Несебър има нощувки по 84 лева, само че със закуска, обяд, вечеря и еднократно гратис посещаване на аквапарк. Хотел в Ахелой предлага преспиване против 48 лева и афишира, че е със “спа термална зона ”.

В фамилните хотели в Поморие към този момент има нощувки и по 20 лева, оповестяват туроператорите. На юг е цялостна евтиния. В Китен, Приморско и Царево в късното лято може да се откри нощувка от 5, 10 и 20 лева В Китен има хотели против 39 лева на нощ и включени закуска, обяд и вечеря.

В Созопол към този момент има нощувки по 70 лева, само че цените на множеството частни квартири към този момент няма да паднат, тъй като следва Аполония – празниците на изкуствата.

Има обаче и доста привлекателни предложения. Например апартамент, ново строителство, в центъра на Созопол, може да се наеме против 100 лева на вечер. В един от най първокласните хотели в курорта ще поевтинеят нощувките от 15-и септември. Стаята от 148 евро в този момент, ще стане 100 евро от средата на идния месец.

В доста от хотелите, според от престоя на туристите, се изготвят самостоятелни предложения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР