Топли дрехи и обувки получиха сто деца от социално слаби

...
Топли дрехи и обувки получиха сто деца от социално слаби
Коментари Харесай

Сто деца в нужда от Гълъбово получиха топла Коледа

Топли облекла и обувки получиха 100 деца от обществено слаби фамилии от Гълъбово и района за Коледа от благотворителната самодейност на " Ей И Ес България " под надпис " Дървото на ангелите “.

Тя се организира за осма поредна година и в нея чиновниците на енергийната компания подаряват за закупуването на зимни якета и ботуши на децата в потребност от района на въглищната електроцентрала. Фирмата добавя събраните средства и тази година са обезпечени над 15 хиляди лева за самодейността.

" Дървото на ангелите е прелестна концепция, която се развива. Много се веселя, че тази година успяхме да съберем двойно повече средства спрямо предходната. Човешката взаимопомощ ни стопля, не по-малко от най-модерната електроцентрала. Децата би трябвало да са здрави, да имат топли облекла и обувки и комфортен дом, с цел да могат да учат, да се развиват и, уповавам се, да допринесат за бъдещето на българската енергетика, “ съобщи Иван Цанков, изпълнителен шеф на " Ей И Ес България ".

Инициативата е част от програмата за корпоративна и обществена отговорност на компанията, която интензивно подкрепя локалната общественост, с цел да усъвършенства живота на хората и да осъществя трайна смяна в общностите, в които работи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР