Топли чувства към Лили Иванова таи Софи Маринова. Ромската перла,

...
Топли чувства към Лили Иванова таи Софи Маринова. Ромската перла,
Коментари Харесай

Софи Маринова: Лили Иванова харесва само мен

Топли усеща към Лили Иванова таи Софи Маринова. Ромската перла, която сега е под карантина поради ковид, споделя, че се гордее с обстоятелството, че примата се е изказвала ласкаво за нея.

" Горда съм доста! Аз доста я обичам. За други певици тя не е казвала, че могат да пеят по този начин добре. Само за мен! ", хвали се Софи.

Най-голямата горделивост на Софи Маринова е, че я назовават " ромската Лили Иванова ". " Погледнете обратно в кариерата ми и ще видите, че в доста песни по глас наподобявам на Лили Иванова. На времето, когато бях със " Супер експрес ", имах ария " Звезден момент ". В едно радио я пуснаха с въпрос към слушателите да познаят коя е певицата. Голям % от хората се обаждаха и посочваха името на Лили Иванова, никой не знаеше за Софи Маринова и " Супер експрес ", похвали се Софка пред Блиц.

Тя споделя още, че самата Лили нееднократно е изричала ласкави думи за нея. Близки и познати пък обяснили на Софи, че огромната Лили в никакъв случай не е казвала за друга певица, че е добра и че може да пее.

Изпълнителката, която ще би трябвало да изкара 2 седмици вкъщи поради позитивната проба за ковид, успокои феновете си, че се усеща добре и ще може да се включва в " Като две капки вода " отдалечено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР