Топготвачът Иван Манчев официално сподели за промените в личния си

...
Топготвачът Иван Манчев официално сподели за промените в личния си
Коментари Харесай

Шеф Манчев стана татко за трети път! По този повод най-накрая показа новата си жена – Цветомила

Топготвачът Иван Манчев публично показа за измененията в персоналния си живот. Той стна татко за трети път на момче с името Александър, разбра HotArena.

 

Това показа самият началник в обществените мрежи. Майката е неговата нова другарка Цветомила. От близо година той е разграничен с формалната си брачна половинка Марина, от която има две деца, само че до момента изрично не разяснява персоналния си живот.

С наслада ви оповестявам, че с обичаната ми Цветомила станахме родители на момченце  - Александър. Благодаря за любовта и поддръжката на нашите фамилии и другари! “, написа кулинарният ас, като разгласява фото, на което прегръща усмихнатата до уши Цветомила.

С новата си другарка се среща около работата си. Тя заема основен пост в огромна комерсиална верига. Според негови близки ненадейно развилата се обич е причина за развода на началник Манчев, писа „ България Днес “.

И преди се е случвало да кръшка, само че постоянно е избирал фамилията. Но до този път увлечението му е прераснало в нещо в действителност съществено, поради което Манчев взема решение да поеме по нов път. Със брачната половинка му Марина бяха дружно 18 години, като от връзката си имат две деца – Христо и Виктория-Стефани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР