Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше

...
Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше
Коментари Харесай

Топготвачът Андре Токев се връща на екран

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, откакто бе сгащен да кара пийнал, само че в този момент всичко това е зад тила му.

Андре Токев и Петьр Михалчев ще се съберат още веднъж дружно в предаването " Хелс китчън " по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното " Сървайвър " по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специфични класове, а в единия ще се включат единствено известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

" Много обичам да сготвям, върша го с огромен кеф и по тази причина се явих в предаването " Мастьршеф ", споделя родената в Чебоксари, Русия - Капитонова. Красавицата, която взе участие в шоуто " Ергенът " по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с почитателите си здравословни предписания и фитнес препоръки.

Вече е знае се, че началник Ангелов остава в Нова тв и за идния сезон, защото малкия екран към този момент популяризира предаването с негово присъединяване. В същото време от Би Ти Ви от дълго време оповестиха, че приготвят нов сезон на " Мастършеф ", към този момент текат и кастинги за участниците. Но към момента не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно предпочитание.

Една от спряганите за жури във формата тази година е Севда Димитрова.

След като завоюва шоуто, тя отвори личен ресторант, където постоянно е посрещала хора от малкия екран, в това число и за нейни публични фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че ynopumo отхвърля да яде месо и риба. Няма по какъв начин да влезе в журито на формата, без да дегyстира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него подготвят. Ето за какво е допустимо в последна сметка да отпадне от журито. Като следващ арбитър във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите посетители в Би Ти Ви, откогато Андре Токев се махна от формата. Освен него мълвата твърди и че спечелилият от сезон 6- Ивайло Спасов, също може да взе участие като жури в предаването. Според информация на " България Днес " новото жури към този момент е определено, само че договорите към момента, не са подписани, тъй че е допустимо в него да се вършат промени.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР