Топека, Канзас — Канзас ще изисква от доставчиците на аборти

...
Топека, Канзас — Канзас ще изисква от доставчиците на аборти
Коментари Харесай

Законопроектът в Канзас ще накара доставчиците да питат жените защо търсят аборти

Топека, Канзас — Канзас ще изисква от доставчиците на аборти да питат пациентите за какво прекъсват бременността си и да рапортуват отговорите на страната според мярка, която се ползва следената от републиканците законодателна власт. Разочарованите демократи очевидно оферират сходно предписание за вазектомии и еректилна дисфункция.

Държавната камара възнамерява да организира дефинитивно гласоподаване в четвъртък. Законопроектът изисква доставчиците да задават на пациентите 11 въпроса по отношение на аргументите за спиране на бременността, в това число, че не могат да си разрешат друго дете, развъждането на дете би попречило на образованието или кариерата им или брачен партньор или сътрудник е желал тя да направи аборт. Най-малко седем щата изискват сходно отчитане.

Поддръжниците на законопроекта твърдяха по време на спор в Камарата на представителите в сряда, че щатът се нуждае от данни, с цел да могат законодателите да основават стратегии за справяне с техните опасения. Противниците видяха опит за тормо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР