ТОПЕКА, Кан (AP) — Канзас е готов да изисква от

...
ТОПЕКА, Кан (AP) — Канзас е готов да изисква от
Коментари Харесай

Канзас се присъединява към Тексас и други щати в изискването порносайтовете да проверяват възрастта на хората

ТОПЕКА, Кан (AP) — Канзас е подготвен да изисква от порнографските уеб страници да ревизират дали посетителите са пълнолетни, ход, който ще последва Тексас и шепа други щати макар опасенията по отношение на неприкосновеността на персоналния живот и какъв брой необятно може да се ползва законът.

Контролираният от републиканците законодателен орган на Канзас одобри предлагането във вторник, като го изпрати на губернатора на Демократическата партия Лора Кели. Камарата гласоподава за него с 92-31, а Сенатът го утвърди единомислещо предишния месец. Кели не е оповестила проектите си, само че нормално подписва законопроекти с двупартийна поддръжка и последователите по този начин или другояче имат задоволително гласове, с цел да преодолеят ветото.

Поне осем щата са приели закони за инспекция на възрастта от 2022 година насам – Тексас, Арканзас, Индиана, Луизиана, Мисисипи, Монтана, Юта и Вирджиния и законодателите са въвели оферти допълнително от 20 други щата, съгласно Националната конференция на законодателните органи на щатите и разбор от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР