Топчиозавър остана без работа само за няколко часа! Талисманът, който

...
Топчиозавър остана без работа само за няколко часа! Талисманът, който
Коментари Харесай

Най-шокиращият трансфер: "Севиля" привлече талисмана на "Арсенал"

" Топчиозавър " остана без работа единствено за няколко часа! Талисманът, който бе уволнен от " Арсенал " поради съкращения в разноските в резултат на ковид, направи неочакван трансфер - в " Севиля ".

Докато " артилеристите " преговаряха за Томас Партей, испанският отбор се възползва от последния ден на трансферния прозорец. Носителят на трофея в Лига Европа попита почитателите си в " Туитър " кой състезател желаят да бъде платен, придружавайки поста със фотография на " Топчиозавъра ".

— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG)

След няколко часа напрегнати договаряния и без време за губене, " Севиля " разгласи привличането на " Топчиозавър ", който към този момент ще носи цветовете и емблемата на андалусийците.

Dreams do come true. Welcome,!
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG)

Въпросният " Топчиозавър " или " Артилериозавър " служи правилно на " Арсенал " от 1993 година насам. Той участва на всички домашен мачове на отбора, а по време на пандемията в обществените мрежи забавляваше почитателите със фотоси от вкъщи си и се включваше в няколко видеоразговора с почитатели. Зад маската се крие Джери Куи. Преди да стане зелен динозавър, той е буен обожател на " Арсенал ". От 1963 година насам той не пропуща посещение и домакинство на любимците си. Дори пропуща сватбата на брат си, с цел да може да бъде на стадиона.

Феновете на " артилеристите " осъдиха остро решението на клуба да се раздели с талисмана си, до момента в който Месут Йозил, който не е играл от месец юни, взима по 350 хиляди паунда на седмица.

Въпреки че " Арсенал " твърди, че след време талисманът ще се завърне на " Емиратс ", последователи приканиха капитанът Пиер-Емерик Обамеянг и мениджърът Микел Артета да вземат нещата в свои ръце, тъй като има " 40-годишни ентусиасти, които са израснали с този динозавър " и " освобождението на талисмана не е в стила на този клуб ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР