Топченгето Калин Йосифов от хитовия сериал Братя се връща в

...
Топченгето Калин Йосифов от хитовия сериал Братя се връща в
Коментари Харесай

Стойо Мирков от Братя работил като склададжия

Топченгето Калин Йосифов от хитовия сериал " Братя " се връща в актьорството поради огромния Стефан Данаилов.

Стойо Мирков се отхвърля от специалността през далечната към този момент 2004 година. Но след тежки думи от страна на неговия учител от НАТФИЗ Стефан Данаилов той се замисля съществено и се " прибира " още веднъж в артистичните среди. По време на 75-годишния празник на Ламбо той обществено, пред всички посетители, афишира Мирков за изменник, щом е напуснал специалността.

" Мастъра е огромна персона. Не може да се каже неприятна дума за него. Всеки ден научавах нещо от Стефан Данаилов. Колкото и време да съм прекарал с него, е мъчно да кажа, че го познавам чудесно ", споделя Мирков пред " България Днес ".

Стойо е част от " златния клас " на Стефан Данаилов. Мирков е състудент с Асен Блатечки, Башар и Карла Рахал, Стефания Колева, Иван Бърнев, Ваня Щерева, Ненчо Илчев и други. Един от най-хубавите му мемоари с Ламбо е по време на фотосите на италиански филм преди няколко години.

" Да си до него на снимачната площадка е нещо неповторимо. Стефан Данаилов има невероятна харизма, която се усеща отдалеко ", прибавя топченгето от " Братя ". Мирков напуща театъра през 2004-та и се захваща с радикално друга специалност. Първо е складов служащ. Паралелно снима за киното и малкия екран, само че единствено при опция. По-късно става водач. След това Мирков последователно стартира да се развива в бизнес средите. За няколко години доближава до търговски шеф. Преди да стане артист, Стойо Мирков е бил звезда във фехтовката.

Екранното ченге Калин Йосифов от " Братя " жъне един след различен триумфи с шпага в ръка. " Попаднах в залата още като хлапе - спомня си Мирков. - Тогава в учебните заведения идваха, с цел да набират спортисти. Фехтовката най ми хареса. Бях много сполучлив играч. Участвах на куп балканиади, пускаха ме против по-големите и ги побеждавах. Имам републикански трофеи ", споделя още Мирков.

Звездата от " Братя " имал предпоставки да стане един от най-хубавите състезатели у нас, само че травма го принуждава да спре със спорта. " Имах съществени контузии в коляното. Това ме отхвърли от спортната ми кариера ", добави Мирков. Мирков ще изкара празници у дома със фамилията си. Със брачната половинка му имат момче - Боян. Хлапето е първи клас.

" Като всички българи и аз ще посреща празниците на масата. Дано е радостно ", пожелава си Мирков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР