Топастроложката Алена разкри, че краят на света няма да настъпи

...
Топастроложката Алена разкри, че краят на света няма да настъпи
Коментари Харесай

След 12 дни предстои най-мощната енергия за целия век, много съдби ще се променят – разкритията на топастроложката Алена

Топастроложката Алена разкри, че краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година.

„ Първо да кажа, че нищо ужасно няма да се случи на хората и в частност на българина.

Няма да се отвори портал във времето и рептилите да нахлуят на Земята и трансфорат индивида в плебей.

Нищо от това няма да се случи, тъй като в повторението на цифрите на календара няма нищо магично, което да чакаме, а си е един елементарен ден от годината.

Но умерено – защото календарната година се разграничава от персоналната година на всеки от нас, това притеснително число може да е печелившо, благословено за мнозина “, изясни пред вестника Алена.

Топастроложката прави звездна карта върху комбинацията 12.12.2022 година с час 12.12.12. „ Уви, никакви апокалиптични планетарни аспекти. Няма да ни удари метеорит, ще се живее. Може и да се студува, само че привикнали сме при тези цени на парното. Пет повторения на цифрата 12.

Отново да успокоя – няма да се отвори тунел във времето и пространството и рептилите, съществата с тяло на човек, само че покрито с люспи и глава на гущер, няма да ни поробят и няма да трансфорат Земята в планета за рандеман на естествени благосъстояния.

Ако тълкуваме единствено датата, в нея има две единици, пет двойки и една нула. Тълкуването тутакси ще го пропусна, не тъй като в него се крие магичността, а тъй като натрупването на числа води до прекомерно крайни тълкувания. В този час, минута, секунда по-добре си мълчете. Не влизайте в спор, не отговаряйте “, сподели още Алена.

В същото време подтикват към говорене до степен на бръщолевене. В потока от думи мнозина ще прикриват голямата си нерешителност, а други незабелязано ще изрекат това, което желаят да премълчат.

„ Магичното “ в тази дата изисква деяние и верни решения, като постанова възбрана да надскачаме самите себе си и да демонстрираме несъществуващи качества, по тази причина я приемете като даденост в календара, а магичността й подарете на децата, които имат вяра в приказките за магьосници и ще бъдат щастливи да знаят, че скрият ли писъмце до Дядо Коледа, той може да им извърши желанието “.

„ Взела съм под внимание и часът 22.12.22, с което двойките стават дванадесет. На тази дата, споделят, животът ни щял да се преобърне, ориси да се трансформират, с сила да се презаредим, тъй като денят бил един от най-силните, с най-мощна сила през целия век.

Числото 22 в деня е притежател на кармична отплата, увеличени компликации условие всеки от нас да развива проницателност и нерешителност, с цел да си избавя кожата както може, да запази себе си и да знае, че на никого не може да разчита.

Като прибавим и часа, още веднъж поучавам – стойте си вкъщи в този час. Избягвайте диалозите. Ако фамилията ви е проблематично, разделете стаите, с цел да не се преобърне животът ви в непредвидена и нежелана посока само поради заложеното от деня, а не поради мистично езотерични приумици, каквито няма “, приключи професионалния си разбор Алена.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР