Топъл и прохладен ще бъде денят по Черноморието. Температурите там

...
Топъл и прохладен ще бъде денят по Черноморието. Температурите там
Коментари Харесай

Времето Се Обръща! Ето Какво Ни Очаква До Края На Новата Седмица. Видео

Топъл и ветровит ще бъде денят по Черноморието.

Температурите там ще бъдат сред 25-26 градуса. Температурата на морската вода е към 24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала

Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни по южното крайбрежие, само че съвсем без превалявания.

Над планините ще има по-значителни нараствания на облачността, тук-там с краткотрайни превалявания, в обособени региони съпроводени с гръмотевици.

По върховете ще бъде мъгливо. Ще духа сдържан до мощен, единствено по най-високите елементи краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19градуса, на 2000 метра – към 12.

Какво ще е времето в бедстващите райони у нас

В Смолян, Чепеларе и Садово времето в идващите 2 дни ще бъде несигурно с доста превалявания. Слънце се чака чак в сряда.

В Роман и Етрополе пък ще бъде най-вече слънчево.

Експерти стартират огледи на вредите в Роман

Експерти стартират нови огледи на наводнените къщи в град Роман, откакто през почивните дни завършиха огледите на двете общински комисии.

Тяхната задача е да преценяват дали потърпевшите семейства дават отговор на изискванията за помощ от 375 лв..

Все още е в действие бедственото състояние в три села и в самия град Роман.

От през днешния ден до неделя ще се радваме най-вече на слънчево време. Преди началото на уикенда температурите ще са най-високи – към 29-30 градуса, чак до 32 градуса тук-там. Валежите ще са къси и незначителни. По-сериозни дъждове с гръмотевични стихии са вероятни през почивните дни в Западна и Централна България.

Все още има заплаха от наводнения

Продължава оттичането на водата по всички реки. През идващите дни заплаха от поройни наводнения в Северна България има около притоците на Искър в региона на София и по горното течение на река Осъм в Централна България. На юг сходен риск има по течението на река Стряма, притоците по горното течение на Марица и Тунджа, както и река Въча в Родопите преди едноименния язовир. Особено внимание и към притоците на реките Струма и Места в Западна България.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР