Топал е на път да загуби един от най-доверените си

...
Топал е на път да загуби един от най-доверените си
Коментари Харесай

Ще настъпи ли пълен разрив между Денис и Радо в „Братя“

Топал е на път да загуби един от най-доверените си хора в новите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. Провокацията, която той насочи към петима от доближените си, заплашва да докара до разпад на цялата формация. Най-засегнат от изненадващия тест е Радо , който възприема отношението на Денис като чисто оскърбление и смята, че с нищо не е заслужил това съмнение след толкоз години преданост към шефа си. Андреев е отвън надзор от гняв и засегнатост, и е подготвен по-скоро да почине, в сравнение с да търпи неприлично отношение към личната си персона. На собствен ред той ще насочи самоуверено предизвикателство към Денис, с цел да види до каква степен е подготвен да стигне в своята илюзия. Каква ще е реакцията на наркобоса, дали ще настъпи цялостен раздор в връзките сред двамата тъкмо в най-неподходящия миг, когато би могла да се провали и заплануваната женитба в ареста?

Черкезов е смачкан, откакто научава шокиращата вест за зависимостта на щерка си. Извикан на помощ от Симеон, той незабавно прибира Поли у дома и я слага под непоколебим контрол, с цел да се опита да я държи надалеч от дрогата. Борбата се оказва извънредно тежка, тъй като момичето отхвърля да одобри крайните ограничения на татко си и се бори против тях по всевъзможни способи. Димитър и Симо изпитват спорни усеща в мъчителната обстановка. И двамата усещат по едно и също време виновност за положението на Поли, само че и отговорност да я откъснат непременно от опиатите. Какво предложение ще насочи Симеон към Черкезов и по какъв начин счита да работи обезвереният татко от тук нататък?

Ива също е подложена на огромен стрес след сложния избор, който се наложи да направи сред щастието на Лора и поддръжката за професионалните проекти на своя личен брачен партньор. Чувството за виновност, че е предала Калин, се ускорява с всеки минал ден и тя пробва да успокои съвестта си с вярата, че най-малко е откупила още малко време, което е нужно, с цел да излезе приятелката й жива и здрава от следствения арест. Тази мисъл, обаче, напълно не съумява да възвърне нейната убеденост, че е постъпила по верния метод и Ива се колебае дали не е редно да си признае грешката и да поправи стореното.

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA! Последвайте профила и страницата на „ Братя “. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР