Топактьорът Славчо Пеев изригна срещу отбора на Царско село след

...
Топактьорът Славчо Пеев изригна срещу отбора на Царско село след
Коментари Харесай

Известен локомотивец изригна срещу Царско село и съдията

Топактьорът Славчо Пеев изригна против тима на Царско село след мача с Локомотив (София). Столичните " железнирачи " надвиха с 2:1 макар безобразното рязане от страна на арбитър Ангел Ангелов, който вместо да отсъди дузпа за отбора на Младен Додич даде симулация и изгони футболист на Локо.

Ето какво сподели Славчо Пеев пред " Меридиан Мач ":

Гледах този мач на обичания Локомотив (София) във втора дивизия, на едно подготвително игрище, каквото е стадионът на Царско село, като край за Купата на България или съдбоносен мач за купата... Такова чувство имах! Така очите ми видяха тази среща, а пред тях са минали доста велики моменти от клубната история, вдигал съм и титли. Но в този момент станах очевидец на възраждането на прословутия локомотивски дух. И то 40 години, откакто бе извоювана последната ни купа - с 3:3 против Левски, до момента в който по същото време съперникът ни ЦСКА би Славия с 4:0. Бях на трибуните на оня 11 юни 1978-а!

 Царско село - Локомотив Сф @@@
А този неуместен мач против Царско село бе като в прелестната пиеса на Всеволод Вишневски „ Оптимистична покруса “. Беше трагично толкоз да се подпира от съдиите един тим като Царско село и вместо да ни се даде чиста дузпа, да се изгони нашият човек Здравко Димитров за симулация с втори жълт картон. Не мога да си показва, че такива неща се случват. Съдиите прекаляват и техните неточности започнаха да ми идват допълнително.

Но макар че останаха с човек по-малко против Царско село, момчетата се бориха, демонстрираха сърце. Те в действителност се сражаваха за историята на Локомотив... И устояха! Сега завръщането в елита е напълно действително - общоизвестно е, че там ни е мястото.

Това е оптимизмът в нещастието, която е на всички места в българския футбол. Родител да вземем за пример ми показа, че се желаят 2500 лв., с цел да бъде детето му титуляр в младежки тим. За какво приказваме изобщо?!... ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР