Топ звездата Галена докара сърцебиене на почитателите си по време

...
Топ звездата Галена докара сърцебиене на почитателите си по време
Коментари Харесай

Галена показа гола трътка в Студентски град

Топ звездата Галена докара сърцетуптене на феновете си по време на едно от последното си участия в нощен клуб в Студентски град. Палавата звезда надмина себе си и всички кавги и реши да се появи на сцената по голо дупе. 

Изпълнителката на " Феноменален " се бе спряла на електриков гащеризон, само че изрязан съвсем по цялото цяло и обилно показващ интимните частни на певицата. 

В този тип Галена забавлява феновете си цялостен час и с изключение на с хубавите си песни тя зарадва мъжкото съсловие с гола плът. Тя получи и доста похвали за външния си тип, който в псоледните месеци е без забележки.

Галена е все по-смела в театралните си тоалети и постоянно залага на нещо секси, с което да прикове незабавно вниманието върху себе си. Този път го направи фамозно, защото гащеризонът беше изрязан на дупето, начело, и сред гърдите, тъй че нищо да не остане прикрито.

Със сигурност почитатели й от мъжки пол в продължение на дни има розови сънища след невероятната панорама, на която цяла вечер бяха подложени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР