Топ строителната фирма на Северозапада Строител-Криводол“ започва работа по пореден

...
Топ строителната фирма на Северозапада Строител-Криводол“ започва работа по пореден
Коментари Харесай

Топ строителната фирма в Северозапада „Строител-Криводол“ започва работа по пореден ключов проект /снимки/

Топ строителната компания на Северозапада „ Строител-Криводол “ стартира работа по следващ основен план в района, научи организация BulNews. 
Вчера бе направена първа копка по построяването на обект „ Реконструкция на част от водопроводната мрежа на село Лехчево, община Бойчиновци – втори стадий “. Възложител е Община Бойчиновци, а за реализатор е определена потвърдилата се с качествената си работа компания „ Строител-Криводол “ ЕООД. 
Проектът е на стойност 4 600 000 лв. и планува построяването на 3530 метра водопроводна мрежа. С осъществяването му се цели обезпечаване на популацията с качествена питейна вода, като мрежата в село Лехчево се трансформира в добре експлоатирана, следена и следена зона. Освен това ще бъдат понижени физически загуби на вода и ще се приключи унищожаването на съществуващата инфраструктура, разследване премахване на повреди по амортизираните водопроводи. Крайната цел е изцяло усъвършенстване на инфраструктурата, като от осъществяването на плана ще се възползват 139 семейства.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР