Топ строителната фирма на Северозапада Строител Криводол“ ударно разкрасява Враца,

...
Топ строителната фирма на Северозапада Строител Криводол“ ударно разкрасява Враца,
Коментари Харесай

До края на лятото: „Строител Криводол“ ударно разкрасява Враца /снимки/

Топ строителната компания на Северозапада „ Строител Криводол “ стремително разкрасява Враца, научи организация BulNews. До момента екипът на инж. Мариел Спасов е приключил сполучливо 16 плана на общината, а до края на лятото те ще станат близо 50. 
Първата облага за врачани бе изцяло ремонтираната улица „ Стоян Калъчев “ в центъра на града. Там бе сменена настилката, тротоарите и бордюрите. 
Фирмата „ Строител Криводол “ е спечелила социална поръчка на локалната администрация за сумата от 6.5 милиона лв.. Средствата са от локалната хазна и с тях е планувано да бъдат актуализирани огромен брой улици, междублокови пространства и паркинги в кварталите и централната част на града. 
Към момента са подготвени 16 плана от първите 20, заложени от общината. До дни ще бъдат приключени още два обекта, а до края на месеца – и последните два. По-голямата част от тях са в ж.к. „ Дъбника “, само че има и такива в кварталите „ Младост “ и 72. 
След това са планувани още 25 обекта в целия град. Отново ще бъдат обновявани улици и междублокови пространства в разнообразни квартали и в центъра.
Според амбициозния проект на „ Строител Криводол “, те би трябвало да бъдат приключени до края на септември. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР