Топ специалистът от Турция по пластична, реконструктивна и естетична хирургия

...
Топ специалистът от Турция по пластична, реконструктивна и естетична хирургия
Коментари Харесай

Един от най-добрите пластични хирурзи в Турция с безплатни консултации във Варна

Топ експертът от Турция по пластична, реконструктивна и естетична хирургия проф. доктор Йозмен е прочут измежду българките с безпогрешната си и прецизна работа. Зад гърба си той има огромен брой оперирани сънароднички. Поради положителната му работа и множеството запитвания от наши пациенти за съвещания с него, той ще ни гостува по покана на нашият шеф Звезделина Лютфи. Посещението му ще се случи в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината. Проф. доктор Йозмен ще организира безвъзмездни съвещания във Варна на 02 май 2019 година
Консултациите с проф. доктор Йозмен са подобаващи за пациенти, които се интересуват от лекуване в чужбина, в частност Турция или имат потребност от второ мнение.
Основни посоки в които работи проф. доктор Селахатин Йозмен са:
• Естетична хирургия [ринопластика, хирургия на гърдата, лицева хармония (фейслифтинг, лифтинг на врата, клепачите и челото), оформяне на тялото (Липосукция -липосклуптуриране, абдоминопластика, покачване на бедрата и т.н.), генитална хармония, ушна хармония и т.н.]
• Краниофациална (лицево-черепната хирургия), ортогнатична и травматологична хирургия, вродени малформации
• Реконструктивна микрохирургия (на гърдата, на ръце, лицева, реорганизация след изгаряне)
• Третиране на рани
• Хирургия на ръката: Контрактура на Дюпюитрен, вродени аномалии на ръцете (полидактилия, синдактилия и др.)
Кой е проф. доктор Селахатин Йозмен?
Роден през 1971 година в Кизилтепе, проф. доктор Селахатин Йозмен, приключва трети по триумф факултета по медицина към Университет “Хаджеттепе” през 1995 година През 2002 година приключва своята специализация във факултета по медицина на Университета “Гази” в катедрата по пластична хирургия.
Отличия
Между 2002-2003 година получава TUBITAK дотация от Съвета по научни и софтуерни проучвания на Турция, и работи към Клинична фондация в катедра по пластична хирургия в Кливланд, Охайо, Съединени американски щати. Там развива своя потенциал в региона на актуалната микрохирургия, стволовите кафези, трансплантациите на разположение и крака, исхемично-реперфузионните увреждания и върху количественото сензорно-невронно проучване на пациентите с диабет.
Проф. доктор Селахатин Йозмен има 6 интернационалните награди от изследвания, в които взе участие. Печели премия за млади учени EURAPS и работи в Sahlgrenska Akademin – Катедра по пластична хирургия в Гьотеборг, Швеция, в региона на лицево-черепната хирургия. През 2007 година печели първа премия на Съединени американски щати PSEF в региона на научните проучвания. Същата година доктор Йозмен получава документ ICW, Германия. Д-р Йозмен има още 8 интернационалните и 12 национални награди.
Постижения
Автор е и съавтор на повече от 80 интернационалните отчета и 84 интернационалните презентации. Участва в общо 41 национални отчета и 220 национални презентации.
Автор е и съавтор на 4 глави в интернационалните книги и 2 глави в национални. Редактор е на две преведени книги („ Mastering Rinoplasty “ и „ Publishing and Presenting Clinical Research “).
През март 2012 година той управлява екипа, който прави третата лицева трансплантация в Турция (Първа 3D и първа трансплантация на разположение от жена на жена в Турция) в университета „ Гази “. Той е член и на Съвета за комбинирани трансплантации на тъкани на Министерството на здравеопазването. Получава званието помощник през 2004 година, доцент през 2007 година и професор през 2013 година в университета „ Гази “.
Професор доктор Йозмен работи от 2014 година насам към VKV American Hospital & Medical School, Коч университет, Истанбул, Турция в отделението по пластична хирургия като професор по пластична хирургия.
Всички български пациенти, които желаят да се възползват от опцията за безвъзмездни съвещания с проф. доктор Йозмен във Варна на 02 май 2019 година, би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравен информативен център Медикъл Караджъ: +359 878 500 730.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР