Топ претендентът за трона в ГЕРБ Томислав Дончев си има

...
Топ претендентът за трона в ГЕРБ Томислав Дончев си има
Коментари Харесай

Ето я музата на Томислав Дончев, направи я депутатка

Топ кандидатът за трона в ГЕРБ Томислав Дончев си има муза, която не е жена му Светлана. Русокосото прелъщение Рая Назар Назарян толкоз го въодушевява, че даже я направи депутатка, издаде източник от бърлогата на хунтата. 49-годишният Томислав е доста непосредствен със засуканата юристка, която също като него е обвързана – брачният партньор на 37-годишната хубавица е притежателят на стилната империя „ Денил ” Емил Арабаджиев.

Според информацията Рая, която е първи мандат народен представител, е вкарана в листите в 24 МИР-София по експлицитното гледище на втория мощен човек в ГЕРБ след Бойко Борисов – някогашния габровски кмет Томислав Дончев.

Рая Назарян е от Варна, само че от години живее в София. Съдружник и съучредител е на адвокатско сдружение „ Георгиев, Назарян и Стефанов “.

Има 10 години юридически стаж в региона на облигационното, вещното, застрахователното, фамилното и наследствено право и богат процесуален опит по търговски, цивилен и данъчни съдопроизводства.

Специалист е по извънсъдебно споразумяване на търговски и застрахователни разногласия. Член на Софийска адвокатска гилдия. Владее френски и британски. В Народното събрание е зам.-председател на Комисията по предварителна защита и противопоставяне на корупцията.

 

 

Инфо: narod.bg

 

Тагове: ГЕРБ Томислав Дончев Рая Назар Назарян Емил Арабаджиев Денил Георгиев Назарян и Стефанов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР