Топ парче, Отслабнала си, как го направи?, пишат от дни

...
Топ парче, Отслабнала си, как го направи?, пишат от дни
Коментари Харесай

Тотално преобразена и без фотошоп: Андреа показа новото си тяло във Враца, проговори за Кубрат

" Топ парче ", " Отслабнала си, по какъв начин го направи? ", пишат от дни почитатели на Андреа, която се завърна на клубната сцена. Певицата сподели убийствено секси тяло по време на присъединяване във Враца, само че почитателите се интересуват от освен това.

Виж още: Гореща визия и секси форми: Симона Загорова постави всички в дребния си джоб

Подробностите за отлабването на звездата не са ясни, само че пък наподобява, че към този момент няма следи от Photoshop. Е, в случай че някой от екипа на певицата е задобрял в обработката. Видно е обаче и от видeата и сторитата на певицата, че е още веднъж в топ физическа форма.

Виж още: Ето на това се споделя обич: Дария Хаджийска поглези половинката си на спа отмора

Певицата може и да не разяснява диетата си, само че пък не пропусна да намекне за " децата на Кубрат ". Певицата показа, че боксовата звезда търсил към момента вниманието на фолк звездата.

" Междувременно до момента в който сякаш има деца, ме моли аз и той да си създадем свои. След това, в случай че може, да направи още деца и на други дами. Мисля, че няма какво да кажа по тематиката за морала, фамилните полезности и патриотизма, за който той твърди по малкия екран! Оказа се, че аз с моите голи фотоси в Инстаграм и чалга кариера държа повече на тези неща. Най-малкото, тъй като съм подобен човек и тъй като фамилията ми е възпитано по този начин!!! ", отсече певицата в свое стори. Кубрат пази безмълвие по тематиката.

Виж още: Нощният живот я влече: Тина от „ Един за различен “ хукна по нощните заведения без Станимир

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР