Топ моделът от близкото минало - Ирен Онтева не е

...
Топ моделът от близкото минало - Ирен Онтева не е
Коментари Харесай

Ирен Онтева отвя плеймейтки с тяло

Топ моделът от близкото минало - Ирен Онтева не е от дамите, които не крият годините си, само че даже и на 46, те несъмнено не могат да й бъдат дадени. Родната сирена вади тяло, с което може да постави в дребния си джоб от настоящите манекенки до плеймейтки. При това надали приказваме за фотошоп моделиране на фрагментите, а и профила й в Инстаграм е заключен и не е в режим за лайкове и нови почитатели.

HotNews обаче ви дава настоящите фотоси на хубавицата, които са част от почивката й в Гърция. Безспорно дамата събира погледите с съвършени ограничения, част от които са безпределно дългите й крайници, за които може да й завиди всяка жена.



Под един от фрагментите, които разгласява преди броени минути, Онтева умно реди мисли на Далай Лама: “Днес е идеалният ден да обичаш, да вярваш, да твориш, да живееш " и пожелава ползотворна и слънчева седмица.

На друга от фотосите си, една от незабравимите дами в живота на плейбоя Христо Сираков подчертава на деколтето и... сладкото. "Една Жена се нуждае от: малко Възхищение и доста Сладко ", отбелязва тя.



В елегантен черен цялостен бански, Ирен Онтева има несъмнено какво да ни покаже!

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР