Топ моделът Нора Шопова зае мястото на Деси Банова, която

...
Топ моделът Нора Шопова зае мястото на Деси Банова, която
Коментари Харесай

Секси синоптичките започнаха война

Топ моделът Нора Шопова зае мястото на Деси Банова, която напусна времето на „ Нова “, с цел да заеме място в сърцето на Росен Плевнелиев. Новото попълнение пред картата на България разпали същинска война измежду останалите девойки, които оповестяват прогнозата за времето.

Битката дали Никол Станкулова, Гери Малкоданска или най-новата им колежка е №1 по красота, ще бъде по-свирепа. Не е за подценяване и съперниката по Би Ти Ви, където прогнозата за стихии и вихри оповестява не по-малко изкусителната Натали Трифонова, написа „ Галерия “.

Нора е същинска модерно икона, снимала се на 20 години за световноизвестни марки и списания. Била е на корицата на румънския Elle и на немската Grazia. Появявала се е в съществени фотосесии за издания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan. Най-голямото й достижение е като корицата на Vogue, освен това 2 пъти.

Нора от Панагюрище е следвала право, дефилирала е в Париж, Ню Йорк, Лондон и Токио. Преди това печели фешън награди в България, а през 2015 влиза в класацията на сп. Forbes „ Топ 70 на българските звезди “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР