Топ моделът и актриса Диляна Попова все още не е

...
Топ моделът и актриса Диляна Попова все още не е
Коментари Харесай

Диляна Попова: Ще преборя ковид с гладуване

Топ моделът и актриса Диляна Попова към момента не е предходна през коронавирус за разлика от свои близки и другари. Красавицата обаче не е захласната по настоящата тематика и счита, че ще се оправи с недояждане.


"Не съм предходна през коронавирус и виждам да не му приписвам толкоз значение. Вкъщи медикаменти рядко се одобряват, Борил в никакъв случай не е пил антибиотик. Опитваме се да се лекуваме с чай, витамин С и такива неща досега, в който не се постанова. Ако ми се случи коронавирус, мисля, че ще опитам първо да го преборя с апетит. Вярвам, че гладолечението работи доста ", безапелационна е Диляна.

В "На кафе " тя описа и за това какъв възпитаник е сина й Борил, който тази година е първокласник. "Хич не му харесва тематиката с учебното заведение. Ако го питаш за нещо обвързвано с това - стартира да оффка. Но пък аз съм супер щастлива, че е в музикалното учебно заведение, извънредно добре му пасва. Виждам го, че малко по-трудно му задържа вниманието нещо, само че пък помни доста бързо, математиката му върви. Когато стартира да го карам да написа буквичките, тогава е тегаво. Но още от първия образователен ден стана доста прецизен, по-отговорен, въпреки че с онлайн обочението всичко доста олеква ", споделя още някогашната възлюбена на Асен Блатечки. Младата актриса обаче пропусна да разяснява тематики свързани с бащата на Борил, очевидно авансово уговорени с Гала.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР