Топ лектори ще споделят опит и ценни съвети с аудиториятаSQL

...
Топ лектори ще споделят опит и ценни съвети с аудиториятаSQL
Коментари Харесай

SQL Server Discovery Day през май в София

Топ лектори ще споделят опит и скъпи препоръки с аудиторията

SQL Server Discovery Day се обособява като обичайно събитие за SQL общността в България, акцентира Маргарита Наумова, създател на SQL Master Academy

За трета поредна година в София ще се организира SQL Server Discovery Day – гратис събитие, с присъединяване на топ специалисти по SQL Server, оповестиха уредниците от образователния център на Инспирит.

В първата част на събитието, което ще се състои на 18 май в бизнес център Capital Fort, водещите експерти Маргарита Наумова (MCM, MCT и MVP), Розалина Захариева (SQL Server Consultant and Trainer) и Иван Донев (MCT, MCSE Data Management and Analytics) ще споделят опит и скъпи препоръки, отдадени на SQL Server за Linux, Performance и Power BI Report Server.

Втората част на конференцията ще даде опция на участниците да работят по практическо задание със спортен темперамент и награди в групи.

Присъствието на SQL Server Discovery Day 2018 е изцяло гратис, прецизираха от SQL Master Academy, образователния център на Инспирит. Местата са лимитирани и се изисква предварителна регистрация. Своето място към този момент са запазили представители на водещи банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения.

„ SQL Server Discovery Day се обособява като обичайно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички сътрудници могат освен да се срещнат с новостите при Microsoft SQL Server, само че и да основат и поддържат потребни контакти, както и да разискват тематики, свързани с тяхната специалност “, показа Маргарита Наумова, създател на SQL Master Academy и ръководещ сътрудник на Инспирит ЕООД.

Тя има вяра, че традицията на SQL Server Discovery Day ще резервира и отсега нататък. Разработеният от нея обучителен център SQL Master Academy има за цел да даде на експертите в региона на SQL Server и BI опция да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си.

По време на конференцията участниците ще могат да работят по практическо задание със спортен темперамент и награди в групи

Маргарита Наумова е един от 80-те експерти в света, притежаващи най-високата сертификация в региона – Microsoft SQL Server MCM. Друг от лекторите, Иван Донев, е специалист с дълготраен опит в региона на SQL Server Administration, Development и BI, който се причислява към екипа на Инспирит при започване на 2018. Розалина Захариева, Senior Database Consultant в Инспирит, има дълбоки знания в областта на бази от данни и 10-годишен опит в ИТ в банковия бранш.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР