Топ кулинарят Иван Манчев, който през февруари стана на 47

...
Топ кулинарят Иван Манчев, който през февруари стана на 47
Коментари Харесай

Синът на шеф Манчев го уреди с майката на гаджето си

Топ кулинарят Иван Манчев, който през февруари стана на 47 години, се оказа истински Казанова на нашето време, твърди HotArena. Той сменя дамите си по-често, в сравнение с колите си и неотдавна стартира да се появява обществено с трета жена. Тя се споделя Ива Бека. Атрактивната блондина и известният кулинар бяха измежду гостите на празненството, което фолк певицата Анелия спретна вкъщи си за рождения си ден на 1 юли.

По този метод Манчев направи публична връзката си с мениджърката на компания за реклами. Вече не е загадка, че русокоската е майка на Елина Бека - гаджето на Христо - сина на началник Манчев. Наследникът на кулинаря приключи влиятелна езикова гимназия в София. Именно 18-годишният юноша е повода татко му отново да срещне любовта. Христо завел приятелката си Елина и майка ѝ в ресторанта на баща си " Кактус " в центъра на София.

Още щом зърнал Ива, началник Манчев открил, че е притеглен от нея. " Тя е невероятна жена - красива, интелигентна, с възприятие за комизъм. Веднага намерихме общ език ", признава готвачът. Той не крие, че е вдлъбнат до уши по дамата, която също има един брак зад тила си. Близки до началник Манчев издават, че макар перипетиите в любовния си живот, той продължава да поддържа съвършени връзки с майките на трите си деца. От първата си брачна половинка Марина, с която имаха 18-годишен брак, Манчев има щерка Виктория и наследник Христо. От варненката Цветомила е едногодишния му наследник Александър. Раждането на бебето предишното лято изпревари с няколко дни формалния му бракоразвод с Марина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР